Μαθήματα πλεξίματος

Εάν είστε νέος πλέκτρια και χρειάζεστε βοήθεια με τα βασικά του πλεξίματος, δείτε αυτές τις αναρτήσεις εδώ και γίνετε ο δάσκαλός σας στο πλέξιμο – Μαθήματα πλεξίματος (με βιντεομαθήματα).

Εκεί, θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για μοτίβα βελονιών και όλες τις διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος που πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος.

Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου γύψου, του δέσιμου, του πλεκτού των βασικών πλεκτών βελονιών, του πλεκτού της βελονιάς, του πλεκτού της βελονιάς, της βελονιάς ζέρσευ, της βελονιάς με ραβδώσεις, της βελονιάς με καλτσοδέτα, της βελονιάς του στρώματος, κοντό σειρές, πώς να νήματα πάνω (yo), πώς να μετρήσετε το μετρητή, πώς να KFB, μάθετε τα πάντα για το πλέξιμο με δαντέλα, πώς να διορθώσετε λάθη στο πλέξιμο και μια λίστα με συντομογραφίες πλεξίματος (όροι Η.Β. + ΗΠΑ) και πολλά άλλα.

Για ένα εύκολο επίπεδο μοτίβο πλεξίματος, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κατηγορία μοτίβων για περισσότερες συστάσεις, εδώ, θα βρείτε μια σειρά από σχέδια πλεξίματος – Αρχάριοι πλέκτριες

Και αν χρειάζεστε περισσότερα μαθήματα βίντεο για να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις βασικές σας δεξιότητες στο πλέξιμο, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μου στο YouTube εδώ Handy Little Me – YouTube.

Για μοτίβα κροσέ, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κατηγορία – Δωρεάν σχέδια για βελονάκι

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *