Μαθήματα πλεξίματος

Εάν είστε νέος πλέκτρια και χρειάζεστε βοήθεια με τα βασικά του πλεξίματος, δείτε αυτές τις αναρτήσεις εδώ και γίνετε ο δάσκαλός σας στο πλέξιμο – Μαθήματα Πλεκτομηχανής (Με Βιντεομαθήματα).

Εκεί, θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για όλες τις διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος που πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος.

Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου γύψου, του δέσιμου, του πλέξιμο των βασικών βελονιών, του πλεκτού της πλεκτής βελονιάς, της βελονιάς ζέρσευ, της βελονιάς πλευρών, της βελονιάς καλτσοδέτας, της βελονιάς του στρώματος, των κοντών σειρών, του τρόπου διόρθωσης σφαλμάτων στο πλέξιμο, και μια λίστα με συντομογραφίες πλεξίματος (όροι Η.Β. + ΗΠΑ) και πολλά άλλα.

Για ευκολότερα έργα, ελέγξτε αυτήν την κατηγορία μοτίβων.

Εκεί, θα βρείτε μια σειρά από σχέδια πλεξίματος – Αρχάριοι πλέκτριες.

Επιπλέον, μάθετε τα πάντα για τα διαφορετικά βάρη νημάτων εδώ, όπως ( πενιέ νήματα, ογκώδη νήματα, εξαιρετικά ογκώδη νήματα και άλλα) – Οδηγός βάρους νήματος {+ Διάγραμμα μετατροπών}

Μάθετε τα πάντα για τις ίνες νήματος εδώ – Επεξήγηση τύπων νήματος: Οδηγός για διαφορετικές ίνες

Και αν χρειάζεστε περισσότερα μαθήματα βίντεο για να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις βασικές σας δεξιότητες στο πλέξιμο, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μου στο YouTube εδώ – Handy Little Me – YouTube.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *