Πώς πλέκετε μια κουβέρτα με μίτρα;

Για να πλέξετε μια τετράγωνη κουβέρτα, ξεκινήστε ρίχνοντας βελονιές για ένα τετράγωνο τετράγωνο.

Καθώς πλέκετε την πρώτη σειρά, αρχίστε να αυξάνετε από τη μία άκρη για να δημιουργήσετε το διακριτικό διαγώνιο εφέ.

Συνεχίστε να αυξάνετε στη μία πλευρά του τετραγώνου κατά τη διάρκεια κάθε σειράς στη δεξιά πλευρά μέχρι το τετράγωνο να φτάσει στο μισό του επιθυμητού πλάτους.

Μόλις γίνει, αρχίστε να μειώνετε στην ίδια άκρη κατά τη διάρκεια κάθε σειράς στη δεξιά πλευρά έως ότου απομείνουν μόνο μερικές βελονιές και, στη συνέχεια, συνδέστε το για να ολοκληρώσετε το πρώτο τετράγωνο.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε πολλαπλά τετράγωνα με λοξά, πειραματιζόμενοι με χρώματα και μοτίβα βελονιών για ποικιλία.

Απλώστε τα τετράγωνα στην επιθυμητή διάταξη για την κουβέρτα σας και ενώστε τα χρησιμοποιώντας μια βελόνα από νήματα και μια βελονιά στρώματος ή ένα βελονάκι με βελονάκι και βελονιά.

Προαιρετικά, προσθέστε ένα περίγραμμα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, είτε πλέκοντάς το ξεχωριστά και στερεώνοντάς το είτε μαζεύοντας βελονιές κατά μήκος των άκρων της κουβέρτας και πλέκοντας απευθείας το περίγραμμα.

Πλέξτε τυχόν χαλαρές άκρες και, αν θέλετε, μπλοκάρετε την τελειωμένη κουβέρτα για να εξομαλύνετε τις βελονιές και να βελτιώσετε τη συνολική της εμφάνιση.

Η ομορφιά μιας κουβέρτας με φλιτζάνι έγκειται στη σπονδυλωτή κατασκευή της, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα το μέγεθος, το χρώμα και το σχέδιο.

Είτε επιλέγετε έναν συνεκτικό συνδυασμό χρωμάτων είτε έναν ζωντανό συνδυασμό αποχρώσεων, η τεχνική με τετράγωνο τετράγωνο προσφέρει έναν δημιουργικό καμβά για να φτιάξετε μια άνετη και οπτικά ελκυστική κουβέρτα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *