Μαθήματα πλεξίματος

Εάν είστε νέος πλέκτρια και χρειάζεστε βοήθεια με τα βασικά του πλεξίματος, δείτε αυτές τις αναρτήσεις εδώ και γίνετε ο δάσκαλός σας στο πλέξιμο – Μαθήματα πλεξίματος (με βιντεομαθήματα).

Εκεί, θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για όλες τις διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος που πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος.

Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου γύψου, του δέσιμου, του πλεκτού των βασικών βελονιών, του πλεκτού της βελονιάς, του πλεκτού της βελονιάς, της βελονιάς με ζέρσευ, της βελονιάς των πλευρών, της βελονιάς με καλτσοδέτα, της βελονιάς του στρώματος, σύντομες σειρές , πώς να νήματα, πώς να μετρήσετε το μετρητή, πώς να διορθώσετε λάθη στο πλέξιμο και μια λίστα με συντομογραφίες πλεξίματος (όροι Η.Β. + ΗΠΑ) και πολλά άλλα.

Για ευκολότερα έργα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κατηγορία μοτίβων, εκεί θα βρείτε μια σειρά από μοτίβα πλεξίματος – Αρχάριοι πλέκτριες

Και αν χρειάζεστε περισσότερα μαθήματα βίντεο για να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις βασικές σας δεξιότητες στο πλέξιμο, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μου στο YouTube εδώ – Handy Little Me – YouTube.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *