Μαθήματα πλεξίματος

Εάν είστε νέοι στο πλέξιμο και χρειάζεστε βοήθεια με τα βασικά, δείτε αυτές τις αναρτήσεις εδώ: Μαθήματα πλεξίματος (με βιντεομαθήματα).

Εκεί, θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για όλες τις τεχνικές πλεξίματος που πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος.

Αυτό περιλαμβάνει πώς να γύψετε, πώς να δέσετε, πώς να πλέκετε τις βασικές βελονιές, πώς να πλέκετε τις βελονιές, πώς να πλέκετε τις βελονιές από κελάρυσμα, πώς να πλέκετε τη βελονιά ζέρσευ, πώς να πλέκετε τη βελονιά με σπόρους και πώς να πλέξτε τη βελονιά της πλευράς.

Πώς να κάνετε τη βελονιά του στρώματος, κοντές σειρές, νήματα πάνω (yo), πλέξτε τη βελονιά, χρησιμοποιήστε την τεχνική μαγικής θηλιάς, πώς να μειώσετε το πλέξιμο, να διορθώσετε λάθη στο πλέξιμο, να μετρήσετε το μετρητή στο πλέξιμο, πώς να τοποθετήσετε τσέπες και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνεται επίσης μια λίστα με συντομογραφίες πλεξίματος (όροι Η.Β. + Η.Π.Α.), πώς να πλέξετε τη βελονιά από λινό και πολλά άλλα.

Και αν χρειάζεστε περισσότερα μαθήματα βίντεο για να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις βασικές σας δεξιότητες στο πλέξιμο, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μου στο YouTube εδώ – Handy Little Me – YouTube.

Για επιπλέον βοήθεια, σταματήστε στο Handylittleme Ομάδα Facebook.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *